Γραφείο Διασύνδεσης - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Increase font size Decrease font size Default font size Skip to content

Στατιστικά Στοιχεία ...

Οι δράσεις μας μέχρι σήμερα με ....αριθμούς!

Τα Στατιστικά στοιχεία για το WebSite παρήχθησαν

 • 7306 επισκέψεις στο χώρο μας
 • 3128 διαφορετικοί επισκέπτες
 • 7759 χρήστες των υπηρεσιών μας
 • 18476 λόγοι επίσκεψης
 • 3540 απογραφικά δελτία αποφοίτων
 • 265 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Πραγματοποιήθηκαν ...

 • 10 Ημέρες Καριέρας με 829 συμμετοχές αποφοίτων και 109 επιχειρήσεων
 • 50 ημερίδες με 1224 συμμετοχές
 • 129 ομαδικά σεμινάρια γενικής συμβουλευτικής/ επιχειρηματικότητας, με 1868 συμμετοχές

ΑΜΕΑ

 • 123 ομαδικά σεμινάρια μνημονικών τεχνικών με 465 συμμετοχές
 • 878 ατομικά ραντεβού με 921 συμμετοχές

Προβλήθηκαν από την ιστοσελίδα μας (2008-σήμερα)

 • 834 υποτροφίες-κληροδοτήματα
 • 556 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών
 • 811 Θέσεις Εργασίας

 Σύλλογος Αποφοίτων ΓΠΑ

Υπηρεσία Μεντόρων Εκτύπωση E-mail

Το Γραφείο Διασύνδεσης στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους φοιτητές και τους νέους απόφοιτους σε απορίες που θα προκύψουν στην αναζήτηση εργασίας ή στη συνέχιση των σπουδών τους, υποστηρίζει την υπηρεσία του Mentoring.

Ο ρόλος των Μεντόρων είναι να στηρίξουν τους φοιτητές και τους νέους απόφοιτους και να μοιραστούν μαζί τους τις εμπειρίες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής ή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας .

 

Οι μέντορες παρέχουν στους φοιτητές και απόφοιτους:

 • μετάδοση εμπειρίας από τις σπουδές και την εργασία τους, με σκοπό την ενθάρρυνση των ενδιαφερομένων ώστε να δρουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση στις επιλογές τους
 • υποστήριξη από έναν έμπειρο εργαζόμενο/επιχειρηματία προς έναν νέο εργαζόμενο ή ένα νέο επιχειρηματία

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και εθελοντικά.

Μέντορες μπορεί να είναι μέλη ΔΕΠ, ερευνητές, απόφοιτοι και μεταπτυχιακοί απόφοιτοι του Γ.Π.Α, εργαζόμενοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και επιχειρηματίες.

Εάν αποφασίσετε να στηρίξετε αυτή την υπηρεσία παρακαλούμε να μας στείλετε συμπληρωμένη την «Αίτηση Εγγραφής στο Αρχείο Μεντόρων».

Στην αίτηση έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε σε ποια θεματικά πεδία πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να παρέχετε ενημέρωση και ποια γνωστικά αντικείμενα άπτονται των ακαδημαϊκών ή και των επαγγελματικών σας γνώσεων.

Αναφερθείτε στα πεδία εκείνα που πιστεύετε ότι έχετε να μοιραστείτε κάτι σημαντικό με τους mentees που θα σας συναντήσουν και μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το ανοικτό πεδίο, στο τέλος της φόρμας, για να προσθέστε πεδία ή δραστηριότητες που δεν υπάρχουν στη λίστα.

‘Όταν κάποιος φοιτητής ή απόφοιτος μας καταθέσει αίτημα σχετικό με τα δικά σας θεματικά πεδία και  γνωστικά αντικείμενα εκπαίδευσης ή/και εργασίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να επιβεβαιώσουμε τη διάθεση και διαθεσιμότητά σας να απαντήσετε στο συγκεκριμένο αίτημα.

Κάθε μέντορας θα φροντίσουμε να δέχεται maximum ένα αίτημα το μήνα, ενώ ο τρόπος επικοινωνίας σας  με τον φοιτητή/απόφοιτο( τηλέφωνο, e-mail, προσωπική συνάντηση), θα καθορίζεται κάθε φορά από εσάς.

Η διάρκεια της συνάντησή ορίζεται ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτετε με ελάχιστο χρόνο αυτό των 30 λεπτών και κάθε φοιτητής /απόφοιτος μπορεί να έχει με τον μέντορά του maximum δύο «συναντήσεις» για το ίδιο θέμα.

Με σκοπό την αποτίμηση του τρόπου εφαρμογής του θεσμού το Γραφείο Διασύνδεσης μπορεί ανά πάσα στιγμή να έρθει σε επαφή με τους φοιτητές, τους απόφοιτους και τους μέντορες.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία!

 

Ανακοίνωση

Από τον Σεπτέμβριο 2016 και στο εξής μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τρέχοντα νέα/εκδηλώσεις από την επίσημη σελίδα του Γραφείου στο Facebook

Βρείτε μας στο Facebook

Γραφείο Διασύνδεσης ΓΠΑ στο Facebook

01 ISO_9001_2008_small

ΕΣΠΑ
epeaek_old
Copyright © 2005 - 2018 Γραφείο Διασύνδεσης - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Designed by JoomlArt.com Our site is valid CSS Our site is valid XHTML 1.0 Transitional